Bossche Kinderparlement corona-proof op 6 november

Het Bossche Kinderparlement van 6 november 2020 gaat door met in achtneming van de geldende regelgeving omtrent corona. De bijeenkomst wordt – met instemming van de schoolbesturen en de gemeente georganiseerd. De locatie is dit keer Brede Bossche School Haren, Donk en Reit (Ploosche Hof 85 – 5233 HG ’s-Hertogenbosch).

Vanaf nu kunnen de schooldirecteuren weer twee kinderen en daarbij aangeven welke twee thema’s zij namens hun school zouden willen bespreken. Er is slechts ruimte voor 25 scholen om deel te nemen met twee kinderen per school. Dus schrijf snel in. De deadline voor inschrijven is 25 september.

Ouders, bekenden en leerkrachten van de kinderen mogen de kinderen alleen brengen en ophalen. De kinderen mogen als enigen de vergaderruimte binnen samen met: de werkgroep Bossche Kinderparlement, de wethouder en  de (plaatsvervangend) burgemeester/schoolbestuurder. Gelet op de geldende corona regelgeving wordt deze editie van het Bossche Kinderparlement gehouden met zo min mogelijk volwassenen, dus geen begeleiders of publiek aanwezig.

Voor vragen kun je contact opnemen met de werkgroep Bossche Kinderparlement. En vergeet ook niet om de datum van het volgende Bossche Kinderparlement in de agenda te zetten: vrijdag 9 april 2021.