Schrijf je snel in voor het Bossche Kinderparlement van 18 november 2022

Bossche Jeugdparlement 18 november 2022Leerlingen van alle basisscholen in 's-Hertogenbosch kunnen zich opnieuw inschrijven voor al weer het twaalfde Bossche Kinderparlement van 18 november 2022. Vraag aan jouw schooldirecteur of BKP contactpersoon om dit te doen. En geef dan aan welke twee thema’s jullie met het parlement willen bespreken. Tijdens het parlement zullen ook de leerlingcommissies van het vorige parlement hun eindresultaten presenteren aan parlement, wethouder en plaatsvervangend burgemeester. Die thema's zijn: Vluchtelingkinderen / De stem van de jongeren / Leerlingenraad op de kaart..

Er is slechts ruimte voor 25 scholen om deel te nemen met twee kinderen per school. Dus schrijf snel in. De deadline voor inschrijving is vrijdag 14 oktober 2022. Jullie gaan in gesprek met de parlementsleden, een vertegenwoordiger van het college van Burgemeester en Wethouders, de schoolbesturen basisonderwijs en met de parlementsleden van andere basisscholen. Alle aanwezigen zullen jullie vragen en ideeën zo goed mogelijk beantwoorden of in behandeling nemen.

Als jong parlementslid ben je op 18 november welkom vanaf 10:30 uur samen met je leerkracht of ouder. Voor ouders, leerkrachten en bekenden van de parlementsleden is van 11:00 - 12:30 uur plaats als toehoorder op de publieke tribune. Daarna vertrekt iedereen uit het stadhuis.

Voor vragen kun je contact opnemen met de werkgroep Bossche Kinderparlement