Tussentijds Kinderparlement 13 maart 2024

Na de eerste parlementsvergadering van dit schooljaar (10 november 2023) zijn alle parlementsleden in commissies aan de slag gegaan met de 5 thema’s van dit jaar. Deze commissies zijn ondertussen al een of meerdere keren bijeen geweest. Nu is het de bedoeling om “het net op te halen” in het parlement. Dit doen we in een korte online bijeenkomst van het Kinderparlement op woensdag Raadszaal BKP

Hierin vertellen de commissies kort aan het parlement waar zij staan met het onderwerp. De parlementsleden kunnen daarop dan reageren. En deze input kunnen de commissies dan weer meenemen in hun verdere uitwerking. De commissies hebben onderling al afgestemd wie wat gaat presenteren. Uiteraard wordt dit overleg begeleid door de leden van de werkgroep Kinderparlement.

De contactpersoon van de school zorgen dat de twee parlementsleden van de school aan het overleg deelnemen. Deze leerlingen gaan op woensdag 13 maart om 09.50 uur samen in een rustige ruimte zitten en nemen online deel. De contactpersoon heeft hiervoor een vergaderverzoek ontvangen.

De werkgroep van het Bossche Kinderparlement is heel benieuwd naar de stand van zaken. Succes met de voorbereidingen.